Banner 980x90

Bauskā notiks konkursa "Latvijas gardākā kūka pusfināls"

Ar mīlestību pret ēdienu un cieņu pret gatavošanas tradīcijām, šovasar "Rimi" gardēžu komanda dodas jaunā garšas misijā - Latvijas gardākās kūkas meklējumos, pilsētas informācijas portālam Bauska24.lv ziņo uzņēmums.

30.maijā tiek atklāta pieteikšanās Vislatvijas kūku cepšanas konkursam "Latvijas gardākā kūka".

Konkursa mērķis ir atklāt Latvijas gardākās kūkas recepti un labāko kūku cepēju, rast jaunas garšas, atklāt sen aizmirstās receptes un dalīties kūku cepšanas tradīcijās. Latvijas gardākās kūkas cepējs saņems "Rimi" dāvanu karti 500 eiro vērtībā.

Pieteikties varēs līdz 26.jūnijam mājaslapas Gardezi.lv, sadaļā "Latvijas gardākā kūka", vai arī, aizpildot anketu "Rimi" veikalos visā Latvijā. Visus pirmajā kārtā iesniegtos pieteikumus vērtē Latvijā zināmi pavāri un ēst gatavošanas eksperti - "Rimi" Gardēži, izvēloties no katra kultūrvēsturiskā reģiona desmit interesantākās kūku receptes, kuru autori piedalīsies sava reģiona pusfinālā un tautas balsojumā, lai vēlāk sacenstos lielajā finālā Rīgā.

Lai pieteiktos konkursam, dalībniekiem ir jāpagatavo sava garšīgākā kūka, jānofotografē pagatavošanas process un rezultāts. Piesakoties konkursam, līdz ar 2-3 fotogrāfijām ir jāiesniedz kūkas recepte un īss pamatojums kādēļ šī kūka ir cienīga kļūt par Latvijas gardāko kūku.

Konkursa "Latvijas gardākā kūka" pusfināli notiks piecās Latvijas pilsētās, arī 4.jūlijā Bauskā Kantri festivāla laikā.

Dalībniekus vērtēs ne vien "Rimi" Gardēži, bet arī konkrētās pilsētas īpaši izraudzītie viesi, kas klātienē vērtēs ne vien garšas bagātību, bet arī kūkas izskatu un kūku cepēju meistarību. Pusfinālu uzvarētāji satiksies Rīgā, lai sacenstos par galveno balvu - dāvanu karti 500 eiro vērtībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)