Banner 980x90

Bauskas novada domē darbu sākusi jauna deputāte Kazāka

Rīga, 3.dec., LETA. Pirmo domes sēdi aizvadījusi jaunā Bauskas novada domes deputāte Kristīne Kazāka (LA), aģentūru LETA informēja novada domē.

Kazāka deputāta pienākumus turpmāk pildīs Saeimā ievēlētā Artūra Toma Pleša (LA) vietā.

Jaunā deputāte apstiprināta par Sociālo, izglītības, kultūras un sporta lietu komitejas un Vides un attīstības komitejas locekli.

Jau vēstīts, ka Kazāka ir ieguvusi bakalaura grādu žurnālistikā un strādā par pārdošanas vadītāju telekomunikāciju pakalpojumu uzņēmumā SIA "Nord Connect". Kazāka 2017.gada pašvaldību vēlēšanās saņēmusi 596 vēlētāju balsis.

Plešs domē bija vienīgais no "Latvijas attīstībai" saraksta ievēlētais deputāts, un savulaik atbalstīja neuzticības balsojumu toreizējam domes priekšsēdētājam Raitim Ābelniekam (VL-TB/LNNK). Viņš ir SIA "Dronevertising" valdes loceklis, darbojas biedrībā "Eiropa", kā arī partijas "Latvijas attīstībai" valdē. Tagad Plešs ievēlēts 13.Saeimā no "Attīstībai/Par" Zemgales vēlēšanu apgabalā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)