Banner 980x90

Bauskas pilī koncertēs Kārlis Kazāks un Anete Kozlovska

Viktors Valainis/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Viktors Valainis/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Sestdien, 10.septembrī, plkst.18.00 Bauskas pils muzejā notiks dziesminieku Kārļa Kazāka un Anetes Kozlovskas koncerts, klausītājiem atskaņojot mūziķa sacerētus un ilgi lolotus skaņdarbus, aģentūru LETA informēja Bauskas pils muzejpedagoģe Renāte Gobiņa.

Kārlis Kazāks un Anete Kozlovska kopā muzicē jau vairākus gadus. Es vienkārši mīlu to, kā viņa piespēlē manās dziesmās, par Kozlovsku saka Kazāks. Tieši tāpēc dziedātāja un pianiste ar savu balsi un klavieru skaņām iekrāsojusi jau trīs Kazāka izdotos albumus.

Labu laikapstākļu gadījumā koncerts norisināsies Bauskas pils vecajā daļā, tāpēc vēlams līdzi paņemt ērtāku spilvenu vai pledu. Koncerta atmosfēru papildinās neliela āra kafejnīca Livonijas ordeņpils torņa pakājē, kurā ikvienam būs iespēja baudīt tasi gardas zāļu tējas.

Sliktu laikapstākļu gadījumā koncerts norisināsies Bauskas pils Ceremoniju zālē un tējas un vīna baudīšana tiks pārcelta uz restorānu "Pils krogs".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)