Banner 980x90

Iecavas novadā varētu izskatīt iespēju piešķirt brīvpusdienas bērnudārzniekiem no daudzbērnu ģimenēm

Rīga, 20.febr., LETA. Iecavas novada dome, plānojot nākamā gada budžetu, varētu izskatīt iespēju piešķirt brīvpusdienas bērnudārzniekiem no daudzbērnu ģimenēm, aģentūra LETA uzzināja domē.

Šonedēļ domes Veselības un sociālo jautājumu komitejas sēdē deputāti izskatījuši vēstuli, kurā novada iedzīvotāja lūdz rast iespēju atbrīvot no maksas par ēdināšanu novada daudzbērnu ģimeņu bērnus, kuri mācās pirmsskolas izglītības iestādē.

Sēdes laikā Sociālā dienesta vadītāja Sigma Strautmale atzina, ka īpašu priekšrocību vai atvieglojumu daudzbērnu ģimenēm novadā nav. Viņa uzsvēra, ka piecus un sešus gadus veciem bērniem tiek nodrošinātas brīvpusdienas, kas arī ir atbalsts ģimenēm.

Taču dienesta vadītāja piekrita, ka par papildu atbalstu un atvieglojumiem daudzbērnu ģimenēm varētu domāt.

Deputāti secinājuši, ka šim gadam budžets jau ir saplānots, tādēļ par kādām izmaiņām ierastajā kārtībā varētu domāt vien nākamgad.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)