Banner 980x90

Jaunas bērnudārza grupas izveide Iecavas internātpamatskolas dienesta viesnīcā varētu izmaksāt ap 16 000 eiro

Rīga, 10.jūl., LETA. Jaunas bērnudārza grupas izveidošana bijušajās Iecavas internātpamatskolas dienesta viesnīcas telpās varētu izmaksāt ap16 000 eiro, šonedēļ Iecavas novada domes Finanšu komitejā informējusi pirmsskolas izglītības iestādes "Dartija" direktore Irīna Freimane.

Viņa deputātus aicinājusi rast iespēju nākamajā mācību gadā atvērt bērnudārza grupu 15 bērniem vecumā no diviem līdz četriem gadiem ēkā, kura līdz šim kalpojusi kā Iecavas internātpamatskolas dienesta viesnīca. Jaunas grupas atvēršana nozīmē arī papildu izdevumus, kas kopumā varētu būt aptuveni 16 000 eiro.

Deputāti ieceri atbalstījuši un lūguši iestādes vadītāju izpētīt esošo situāciju par pieejamajām telpām un inventāru un līdz kārtējai domes sēdei telpu iekārtošanai un darbinieku atalgojumam nepieciešamo summu precizēt.

Jau vēstīts, ka bijušajā Iecavas internātpamatskolas dienesta viesnīcā no nākamā mācību gada paredzēts atvērt vēl vienu bērnudārza grupu. Viena grupa bērniem vecumā no pusotra līdz diviem gadiem minētajā ēkā jau darbojas.

Grupu plānots atvērt, lai mazinātu pirmsskolas bērnu rindu un nodrošinātu vietu pirmsskolas izglītības iestādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)