Banner 980x90

Mūsdienīgs matracis ar dabisku pildījumu no Erti.lv

Moderns cilvēks  ir pelnījis modernu matraci. Arvien biežāk pircēji izvēlas matračus, kuru sastāvā nav klasisko un tik labi zināmo atsperu. Kas šādiem matračiem ir pildījumā? Erti.lv Latvijā ražotie matrači sastāv no dabiskas izcelsmes materiāliem, kuri nodrošina augsta komforta gulēšanu un atpūtu.

Ergonomisko matraču pildījumā iekļauti šādi materiāli:
• kokosriekstu šķiedra;
• Memory Foam putas;
• Ortho Foam putas;
• Perforētais latekss;
• HR putupoliuretāns;
• Hallcon šķiedra;
• Silvertex putupoliuretāns.

Atkarībā no matrača tipa, tā sastāvā var būt daži vai vairāki pildījuma tipi. Tie visi ir "elpojoši" un hipoalerģiski materiāli, piemēroti gan pieaugušajiem, gan bērniem. Šie "gudrie" matrača pildījumi spēj ne tikai rūpēties par pareizu gulēšanas pozu, bet pat iegaumēt gulētāja formas un ideāli piekļauties tām katru nakti. Matraču veikals piedāvā gan matračus ar atsperēm, gan tādus, kuru sastāvā ir pildījums dažādās kombinācijās.

Matraci interjerā var iekļaut, vienkārši novietojot to uz grīdas, šāds lietojums ir populārs jauniešu vidū. Populārākais matraču lietojums tomēr ir to izmantošana gultas rāmī. Erti.lv ražotie gultas matrači lieliski ietilps visās standarta izmēra gultās, Erti.lv matraču veikala klāstā ir matrači ierastajos izmēros, kā arī pastāv iespēja izgatavot matračus pēc īpaša pasūtījuma, ja nepieciešams. 

Arī pašiem mazākajiem atradīsies matracis Erti.lv veikalā, te pieejami bērnu gultiņām pielāgoti matrači. Tie, gluži tāpat kā visi Erti.lv matrači, lieliski atgrūž mitrumu un smakas, tādēļ īpaši pievilcīgi pašiem jaunākajiem gulētājiem. Erti.lv ražo arī virsmatračus – tie ideāli noder ciemiņu izguldīšanai un ceļojumos.

Lai atvieglotu iepirkšanās procesu, matrači internetā apskatāmi ērtā preču katalogā. Te iespējams izpētīt matrača sastāvu, funkcijas un izmērus. Preces iespējams arī filtrēt pēc to cenām – Erti.lv matrači pieejami visās cenu grupās. Šobrīd Erti.lv veikalā ir ļoti izdevīgas atlaides matračiem, tāpēc ir iespēja iegādāties augstvērtīgu preci par neticami zemu cenu. Ja joprojām šaubies, kur pirkt matraci – nāc uz Erti.lv vai veikalu Maskavas ielā 180 un atrodi savu ideālo matraci jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)