Banner 980x90

Parocīgi naudas aizdevumi Tavu ieceru piepildīšanai

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Vai Tev ir plāns, kā rīkoties neparedzētā situācijā, kad vajadzīga nauda?. Protams, vislabāk ir atvēlēt mēneša budžetā noteiktu summu neplānotiem tēriņiem, taču ne vienmēr tas ir iespējams. Dzīvē var gadīties jebkas, un bieži vien vajadzīgā summa ir krietni lielāka nekā atlikums bankas kontā. Šajā situācijā parocīgi var būt naudas aizdevumi – nebanku kredītdevēju pakalpojums, kas ir pieejams bez dokumentu iesniegšanas un ilgas gaidīšanas. Uzzini vairāk par ātro kredītu priekšrocībām!

3 iemesli, kāpēc aizņemties tiešsaistē
Tev šķiet, ka naudas aizdevuma saņemšana ir piņķerīga un laikietilpīga? Nebūt ne, ja aizņemies tiešsaistē.

Interneta naudas aizdevumu priekšrocības ir:
vienkāršums – salīdzinot ar citiem kredītu veidiem, nebanku aizdevums ir pietiekami ātrs un saprotams. Lai pieteiktos kredītam, nav nepieciešami ne dokumenti, ne ķīla vai galvojums. Viss notiek internetā, lai gan daži aizdevēji nodrošina iespēju pieteikties kredītam arī pie saviem sadarbības partneriem: veikalā, pasta nodaļā vai kioskā; 
diskrētums – piesakoties kredītam, nav jānorāda naudas izmantošanas mērķis. Šī priekšrocība ir īpaši nozīmīga, ja aizdevums vajadzīgs ārsta apmeklējumam vai medikamentu iegādei. Aizņemoties internetā, vari neuztraukties par savu datu drošību;
daudzveidība – naudas aizdevumi internetā atšķiras pēc pieejamās summas, atmaksas termiņa, procentu likmes un piedāvājumiem jaunajiem klientiem. Veltot nedaudz laika kredītu atlasei, var viegli atrast sev piemērotāko variantu.

Nebanku naudas aizdevums ir viens no ātrākajiem veidiem, kā iegūt savā rīcībā papildu summu. 
Uz kontiem lielākajās Latvijas bankās kredīts tiek pārskaitīts 10–15 minūšu laikā*. 

Kādus kredītu veidus piedāvā "Credit24"?
"Credit24" piedāvā dažādus naudas aizdevumus, kas var būt parocīgi ikdienā. Aizdevējs nodrošina iespēju gan aizņemties konkrētam pirkumam, gan izveidot finanšu drošības spilvenu negaidītiem tēriņiem nākotnē. Piedāvājumā ir divi naudas aizdevumu veidi: ātrais kredīts un kredītlīnija. Ja Tev ir atbilstoša maksātspēja un pamatota situācija, vari izvēlēties sev piemērotāko kredītu un noformēt aizdevumu, neizejot no mājām.

Ātrais kredīts ar atklātiem nosacījumiem
"Credit24" piedāvā saprotamu naudas aizdevumu ar individuāli noteiktu procentu likmi. Kredītam netiek piemērota papildu komisijas maksa, tāpēc kopējā atmaksas summa sastāv tikai no aizdevuma pamatsummas un procentiem.

Aizņemties iespējams:
• no 50 līdz 4000 eiro;
• uz laiku no 1 līdz 36 mēnešiem.

Naudas aizdevums var būt piemērots, ja precīzi zini, cik daudz naudas Tev nepieciešams. Īstermiņa aizdevums līdz algas dienai, finanšu palīdzība rēķina apmaksai vai mācību grāmatas iegādei – tās ir tikai dažas situācijas, kad ir vērts apsvērt aizņemšanos pie "Credit24". Taču neaizmirsti, ka kredītam var pieteikties tikai tad, ja Tev ir atbilstoša maksātspēja un varēsi segt parādsaistības noteiktajā termiņā!

Kredītlīnija – aizdevums, ko vari pielāgot savām vajadzībām
Ikviena situācija ir individuāla, un reizēm naudas aizdevums nav optimālais risinājums. Ja papildu nauda ir nepieciešama ilgtermiņā – remontam, ārstēšanai, studijām, – viens aizdevums var būt nepietiekams. Tā vietā, lai aizņemtos vairākas reizes pēc kārtas, izdevīgāk ir noformēt "Credit24" kredītlīniju. Šo aizdevuma veidu vari izmantot pēc nepieciešamības, jo naudu var izņemt jebkurā brīdī.

Galvenie kredītlīnijas parametri ir:
• kredītlimits līdz 4000 eiro;
• atmaksas termiņš no 1 līdz 36 mēnešiem.

Kredītlīnijas atvēršana un apkalpošana, kā arī naudas izņemšana ir bez maksas. Tāpat kā naudas aizdevums, arī kredītlīnija ir paredzēta klientiem ar atbilstošu maksātspēju. Visa informācija par abiem "Credit24" aizdevumiem ir pieejama mājaslapā www.credit24.com/lv. Ienāc un uzzini vairāk par aizņemšanās nosacījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)