Banner 980x90

Pieaugušais lielgabarīta atkritumu apjoms liek Bauskas pašvaldībai palielināt izdevumus atkritumu apsaimniekošanai

Jelgava, 31.aug., LETA. Pieaugot lielgabarīta atkritumu apjomam, Bauskas novada pašvaldība par 21 650 eiro palielinās izdevumus atkritumu apsaimniekošanai, šonedēļ lēmusi novada dome.

Atkritumu apsaimniekošanas izdevumiem 2018.gada budžetā tika paredzēti 87 375 eiro, aptuveni 15% no šīs summas - lielgabarīta atkritumu izvešanai. Taču 2018.gadā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu un plānotajiem izvešanas apjomiem, lielgabarīta atkritumu izvešanas apjomi ir pieauguši trīskārtīgi. Saskaņā ar budžeta izpildes datiem uz jūlija beigām lielgabarīta atkritumu izvešanas izdevumi ir 48% no atkritumu apsaimniekošanai plānotajiem līdzekļiem.

Tāpēc pašvaldībai atkritumu apsaimniekošanai nepieciešams papildu finansējums 21 650 eiro apmērā, lēma dome. Papildu līdzekļus paredzēts ņemt no dabas resursu nodokļa atlikuma gada beigās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)