Banner 980x90

Sushi restorānā vai ar piegādi – izvēlies pats!

Cilvēki ir mainīgas būtnes, tādēļ arī mūsu vēlmes attiecībā pret ēdienu ik pa laikam var pārveidoties. Vienā dienā mums kārojas kas viegls un veģetārs, bet citā dienā jau sapņojam par Āzijas virtuves ēdieniem, piemēram, suši. Vai Tu bieži baudi šos gardos ēdienus ar rīsiem, jūras veltēm, dārzeņiem un citām sastāvdaļām? Restorāns "Sushibrothers" Tev piedāvā vienu no labākajiem suši Rīgā, ko noteikti ir vērts nogaršot!
Dažādi sushi veidi un komplekti
Tie, kuri ir nogaršojuši suši, noteikti zina, ka Āzijas virtuves ir ļoti plaša un daudzveidīga, tai skaitā, arī suši piedāvājums. "Sushibrothers" gatavo dažādu formu, garšu un dizaina suši katrai gaumei un garšas izvēlēm. 
• Pildīti avokado ar jūras veltēm, sēnēm vai gaļu un citām piedevām
• Karstie sushi būs lieliska alternatīva tiem, kuri vēlas nobaudīt siltu ēdienu. Vari izvēlēties dažādas sastāvdaļas, tai skaitā, dārzeņus, Philadelphia sieru, zivi un citas 
• Pokiji un salāti veidoti no vairākām garšīgām sastāvdaļām, kuras nereti izmanto arī sushi
• Veģetārie suši – dažādi avokado veidi ar vairākiem pildījumiem, kuros ir gan Philadelphia siers, gan dārzeņi un citas veģetāras sastāvdaļas
• Suši virtuļi – šo unikālo ēdienu "Sushibrothers" piedāvā kā savu jaunumu. Rīsi izveidoti virtuļa formā un pārklāti ar dažādām tradicionālajām sushi sastāvdaļām. Izskatās un garšo lieliski!
Suši bumbiņas – vēl viens oriģināls suši veids, kur katrs gabaliņš izveidots apaļā formā, apviļāts rīsos vai sezama sēkliņās un pildīts ar garšīgām piedevām
• Sushigunkan – pievilcīgi ovālie suši ar garnējumi
• Suši maki – cilindrveida gabaliņi, kuru vidū ir gards pildījums
• Suši nigiri – tiek gatavoti bez nori lapām. Rīsiem virsū klāj jūras veltes vai citas sastāvdaļas

Ienāc "Sushibrothers" restorānā vai pasūti ar piegādi
Vai atrodies Rīgā un plāno, kur paēst? Aicinām Tevi iegriezties lieliskajā "Sushibrothers" restorānā Kr. Valdemāra ielā 147/3. Savukārt, ja māc izsalkums, taču esi mājās, darbā vai citur, izmanto sushi piegādi Rīgā un tās apkārtnē. Plašāku informāciju par restorāna piedāvājumu un piegādes cenām meklē Sushibrothers.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)