Banner 980x90

Uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku deputāta mandātu noliek Bauskas novada domniece Kazāka

Uz grūtniecības un bērna kopšanas atvaļinājuma laiku deputāta mandātu nolikusi Bauskas novada domes deputāte Kristīne Kazāka (LA), noskaidroja aģentūra LETA.

Rīga, 19.dec., LETA. Uz grūtniecības un bērna kopšanas atvaļinājuma laiku deputāta mandātu nolikusi Bauskas novada domes deputāte Kristīne Kazāka (LA), noskaidroja aģentūra LETA. Par izmaiņām deputātu sastāvā paziņots šodien kārtējā domes sēdē. Darbu domē Kazākas vietā sācis uzņēmējs Harijs Niedra. Viņš ir SIA "ARH Grupa" un SIA "Codes muiža" līdzīpašnieks un valdes loceklis, liecina "Firmas.lv" dati. Bauskas novada domes sabiedrisko attiecību speciālists Artūrs Dulbe aģentūru LETA informēja, ka Niedra domē strādās, kamēr Kazāka būs bērna kopšanas atvaļinājumā. Niedra darbosies Vides un attīstības komitejā un Sociālo, izglītības, kultūras un sporta lietu komitejā. Partijai "Latvijas attīstībai" Bauskas novada domē ir viens mandāts. Kazāka par deputāti kļuvusi pērnā gada beigās, jo mandātu domē nolicis Saeimā ievēlētais Artūrs Toms Plešs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)