Banner 980x90

Vairākiem izglītības darbiniekiem pasniegs Bauskas novada pašvaldības apbalvojumus

Jelgava, 31.aug., LETA. Vairākiem pedagogiem un bibliotēku darbiniekiem tiks pasniegti Bauskas novada pašvaldības apbalvojumi, šonedēļ lēmusi novada dome.

Ilggadējai pedagoģei Mudītei Strazdiņai par mūža ieguldījumu izglītības darbā un saistībā ar nozīmīgu dzīves jubileju tiks piešķirts apbalvojums "Mūža ieguldījums". Strazdiņu apbalvojums pieteikusi pašvaldības Izglītības nodaļa.

Savukārt divas Bauskas Centrālās bibliotēkas darbinieces pēc kolēģu iniciatīvas tiks apbalvotas ar pašvaldības Goda rakstu. Irēna Vadapāla apbalvojumam izvirzīta par ilggadēju pašaizliedzīgu un izcilu darbu bibliotēkas un reģiona bibliotēku attīstībā un ieguldījumu iedzīvotāju informatīvajā apkalpošanā, savukārt Astra Daila Jaudzema par ilggadēju izcilu darbu bibliotēkas un reģiona bibliotēku attīstībā.

Goda raksts tiks pasniegts arī Vecsaules pamatskolas skolotājai Annai Guļkevičai par ilggadēju nozīmīgu un kvalitatīvu ieguldījumu mācību un audzināšanas darbā. Arī viņu apbalvošanai izvirzījuši kolēģi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)