Banner 980x90

Vēl uz mēnesi aizkavēsies valsts un pašvaldības pakalpojuma centra atklāšana Bauskā

Rīga, 30.nov., LETA. Ieilgstot remontdarbiem, vēl uz mēnesi iekavējusies valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centra (VPVKAC) atklāšana Bauskā, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Artūrs Dulbe.

Sākotnēji centra atklāšana bija paredzēta septembra sākumā, taču tā pārcelta uz 3.decembri saistībā ar nepilnībām būvprojektā. Bet, ieilgstot iepirkumam par darbu veikšanu un pašiem darbiem, centra izveides termiņš pagarināts līdz 2019.gada 3.janvārim.

Dulbe skaidroja, ka patlaban notiek VPVKAC centra telpu remontdarbi. Darbus veic SIA "Cascade Mining" par 97 099 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Izsludinātajam konkursam "Bauskas novada pašvaldības administrācijas ēkas klientu apkalpošanas centra izbūve" pieteicās tikai šis pretendents.

Jau vēstīts, ka sākotnēji tika plānots, ka VPVKAC Bauskā darbu sāks 3.septembrī, taču centra būvprojekta ekspertīzes laikā konstatētas būtiskas nepilnības. Pēc to novēršanas saņemts pozitīvs būvprojekta ekspertīzes slēdziens un ir izsludināts iepirkums par būvdarbu veikšanu.

Dulbe skaidroja, ka pašvaldība ir lūgusi Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju pagarināt Bauskas novada VPVKAC izveides un atvēršanas termiņu.

Tāpat ziņots, ka VPVKAC Bauskā vienu reizi nedēļā tiks nodrošinātas Lauku atbalsta dienesta konsultācijas, trīs reizes nedēļā - Valsts ieņēmumu dienesta speciālistu konsultācijas un piecas reizes nedēļā - Valsts zemes dienesta un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pakalpojumi.

Šī centra izveides un uzturēšanas izmaksas ir 110 532 eiro, no kuriem 54 600 eiro ir valsts dotācija un 55 932 eiro - pašvaldības līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)