Banner 980x90

VIA SMS – nauda vienas īsziņas attālumā

Foto: Freerangestock.com / Jack Moreh
Foto: Freerangestock.com / Jack Moreh
Ilglaicīgus plānus šobrīd kaļ vien retais. Mūsdienās cilvēki lēmumus pieņem zibenīgi, maina savas ieceres un izmanto acumirklīgas izdevības. Taču algas dienu elastīgā domāšana nav skārusi. Tā nemainīgi ir reizi mēnesī un nav pielūdzama. Tādēļ reizēm nepieciešams aizņēmums, lai tiktu galā ar pēkšņiem, bet neatliekamiem tēriņiem.

VIA SMS ir jauns finanšu uzņēmums Latvijas tirgū, kas piedāvā vairākus naudas aizdevuma pakalpojumus ar dažādiem aizdevumu atdošanas scenārijiem. Lasi tālāk un uzzini, kāpēc VIA SMS var būt Tavs labākais ikdienas finanšu plānošanas partneris!

Kādus aizdevumu veidus piedāvā VIA SMS?
VIA SMS kredīti ir pieejami dažādās formās, lai ikviens varētu izvēlēties savām finanšu vajadzībām piemērotāko.
VIA SMS – ātrais kredīts. Aizdevums līdz algas dienai. Šis ir aizdevums salīdzinoši maziem izdevumiem reizēs, kad alga jau beigusies, bet mēnesis – vēl ne. Pieejamā aizdevuma summa ir līdz 700 eiro. Procentu likme – no 0,29% līdz 0,55% dienā. Maksimālā summa ir pieejama, sākot ar trešo aizdevumu. Pirmajam aizdevumam ir pieejami 350 eiro, otrajam – 500. Sākot ar trešo aizdevumu, klientam ir pieejami 700 eiro. 
VIACredit – patēriņa kredīts. Naudas kredīts apmērā līdz 1500 eiro nopietnākiem plāniem. Šis aizdevums nav jāatdod vienā maksājumā – atkarībā no Tavām finansiālajam iespējām, tas tiks sadalīts mēneša maksājumos.
SAVA – maksājumu karte ar kredītlīniju. Pieejamā aizdevuma summa ir līdz 1500 eiro. Tā ir klasiska kredītkarte ar noteiktu kredītlimitu, ko vari izmantot kā visparastāko maksājumu karti – lai norēķinātos par pirkumiem vai izņemtu skaidru naudu no bankomāta.

Kādus aizdevumu atdošanas scenārijus piedāvā VIA SMS?
Tā kā aizdevuma saņemšanas iespējas ir dažādas, arī atmaksas veidi ir dažādi – atmaksa vienā maksājumā (nelielām summām), atmaksa vairākos mēneša maksājumos (patēriņa kredīta atmaksa) un atvērta kredītlīnija ar elastīgākiem nosacījumiem.

Atmaksa vienā maksājumā – attiecas uz VIA SMS ātro kredītu. Tā kā maksimālā summa ir līdz 700 eiro, visbiežāk tas tiek atdots viena maksājuma veidā no nākamās algas. Aizdevuma atmaksas termiņš ir līdz 30 dienām, un nepieciešamības gadījumā to var pagarināt vēl uz 30 dienām.
Atmaksa ikmēneša maksājumu veidā – šis atmaksas veids pieejams patēriņa kredītam. Tā kā kredītam pieejamā summa ir lielāka, tas tiek sadalīts vairākos mēneša maksājumus atkarība no Tavām finansiālajām iespējām. Pieejamie termiņi – no 3 līdz pat 12 mēnešiem. Vienkārši un ērti, jo visa summa nav jāatdod vienā reizē.
Atvērta kredītlīnija – mūsdienīgs aizņēmumu atdošanas veids tiem, kas aizņemas regulāri. Kredītlīnijas ietvaros var izmantot naudu, kad tas ir nepieciešams, un maksāt procentus tikai par to naudu, kas paņemta. Kredītlimits ir pieejams maksājumu kartē.

Papildu apsvērumi, lai izvēlētos tieši VIA SMS
Tikai Tu pats zini, cik daudz naudas un kādām iecerēm Tev vajag, kā arī – kā būs visērtāk atmaksāt. VIA SMS ir elastīgs un pretimnākošs kredītdevējs. Priekšrocības:
• konsultanti darba laikā ir pieejami dažādos veidos – gan Skype čatā, gan atverot tērzēšanas logu vietnē viasms.lv. Tāpat ir iespēja zvanīt vai sūtīt e-pasta ziņojumu;
• VIA SMS konti ir atvērti visās lielākajās bankās (Swedbank, DNB banka, Norvik banka, Nordea, Citadele banka) – ja arī Tev ir konts kādā no šīm bankām, aizdevumu pēc apstiprināšanas varēsi saņemt salīdzinoši ātri. Ja Tev ir konts citā bankā, aizdevums Tev tiks pārskaitīts dienas laikā;
• reģistrācijas maksa ir 1 cents un jāmaksā tikai brīdī, kad reģistrējies pirmo reizi;
• kad lietotāja profils ir veiksmīgi izveidots un aktivizēts, turpmākos aizdevumus būs iespējams saņemt ar īsziņas starpniecību;
• kredītprocentu summa ir atkarīga no klienta lojalitātes programmas līmeņa – patstāvīgiem klientiem, kas laikus atdod aizņēmumus, kredītprocentu summa ir mazāka;
• visus savus datus ikviens klients ērti var apskatīt savā profilā VIA SMS vietnē.

Kas var kļūt par VIA SMS klientiem?
Par VIA SMS klientu var kļūt ikviens Latvijas iedzīvotājs, kurš ir vecumā no 20 līdz 70 gadiem un ir ar labu kredītvēsturi – bez līgumsaistību pārkāpumiem vai kavētiem kredītmaksājumiem. 

Lai saņemtu aizdevumu, nepieciešams bankas konts, no kura jāveic viena centa pārskaitījums uz VIA SMS kontu. Šāds pārskaitījums ir visdrošākais veids, kā uzzināt un apstiprināt Tavu bankas kontu. Vēl ir nepieciešams mobilais tālrunis, uz kuru tiks nosūtīts apstiprinājuma kods.

Kā var pieteikties VIA SMS kredītam vai kredītlīnijai?
Nekas nav vienkāršāk! Atver vietni viasms.lv, labās malas augšējā pusē izvēlies vēlamo summu, spied pogu "Saņemt aizdevumu", un tālāk atliek vien sekot norādījumiem datora ekrānā. Ērta veidne palīdzēs bez aizķeršanās ievadīt visus datus un reģistrēt jaunu kontu. Pēc tam tas vairs nebūs jādara, un Tev tiks izveidots savs profils. Tas tik tiešām ir vienkārši, apskati vietni viasms.lv jau tūlīt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)