Banner 980x90

Augulis un LVC Bauskā informēs par ceļu uzturēšanu ziemā

Jelgava, 11.okt., LETA. 12.oktobrī plkst.12 Bauskas novada domes ēkā notiks preses konference Zemgales mediju pārstāvjiem par valsts autoceļu tīkla uzturēšanu ziemas sezonā un citiem aktuālajiem jautājumiem valsts autoceļu tīkla sakarā, aģentūra LETA uzzināja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Preses konferencē piedalīsies satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS), LVC valdes priekšsēdētājs Jānis Lange, LVC ceļu pārvaldīšanas un uzturēšanas pārvaldes direktors Aldis Lācis un VAS Latvijas autoceļu uzturētājs Ražošanas departamenta direktors Juris Millers.

Medijus informēs par nākamā gada prioritātēm ceļa nozarē un budžetā piešķirto papildus finansējumu ceļiem, autoceļu uzturēšanu ziemas periodā, tai skaitā par ziemas uzturēšanas darbu izmaksām, kā arī autoceļu uzturēšanas klasēm. Speciālisti un amatpersonas arī atbildēs uz citiem mediju jautājumiem.

Plānots, ka pēc preses konferences, provizoriski sākot ar plkst.13, satiksmes ministrs apmeklēs arī Bauskas novada vietējos un reģionālos autoceļus.

LVC reģionālās preses konferences ir plānotas četros plānošanas reģionos, nākamā notiks Latgales plānošanas reģionā, Rēzeknē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)