Banner 980x90

Bauskas pašvaldība atbalstīs projektu ālantu skaita pavairošanai upēs

Jelgava, 12.febr., LETA. Bauskas novada pašvaldība atbalstīs Bauskas mednieku un makšķernieku biedrības projektu, ar kura palīdzību plānots palielināt ālantu skaitu Mūsā un Mēmelē, lēmusi novada domes Vides un attīstības komiteja.

Biedrība, kura ir pilnvarota organizēt licencēto makšķerēšanu Lielupes baseinā Bauskas novada administratīvajā teritorijā, ar Zivju fonda un pašvaldības līdzekļiem plāno īstenot projektu "Ālantu resursu pavairošana Mūsas un Mēmeles upē Bauskas novadā". Projekta mērķis ir pavairot karpveidīgo zivju - ālantu - skaitu, ielaižot 21 000 zivju mazuļu upēs to dabīgajās nārsta vietās makšķernieku lomu uzlabošanai, dažādošanai un barības ķēdes līdzsvara saglabāšanai. Projektu paredzēts īstenot līdz 31.oktobrim.

Pamatojoties uz domes nolikumu "Par kārtību, kādā Bauskas novada pašvaldība piešķir līdzfinansējumu NVO iniciatīvu īstenošanai 2018.gadā", komitejas deputāti lēma atbalstīt biedrības projektu, piešķirot līdzfinansējumu 2000 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)