Banner 980x90

Bauskas novadā Baltā galdauta svētku dalībnieki aicināti piedalīties akcijā "Mirklī manai Latvijai"

Jelgava, 24.apr., LETA. 4.maijā Bauskas novada iedzīvotāji aicināti piedalīties akcijā "Mirklī manai Latvijai", un, dodoties ciemos vai gaidot viesus, iemūžināt savu Baltā galdauta svētku mirkli, aģentūru LETA informēja Bauskas kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Lujāne.

Bauskā no plkst.10 līdz 14 pie pērn iestādītā Latvijas valsts simtgades ozola Uzvaras ielā 1 būs iespējams nofotografēties un saņemt uz vietas izdrukātu fotogrāfiju ar brīvības mēneša simboliku.

Šajā pašā laikā ikviens būs aicināts veltīt pāris minūtes, lai dāvātu savu balsi Latvijai - izdziedātu iemīļotas latviešu dziesmas platformā "Izdziedam 100". Dziedāt varēs viens, kopā ar draugiem, ģimeni, kori vai kolēģiem, lai ierakstītu savu balsi vēsturē un dāvātu to Latvijai simtgadē.

"Dokumentēsim Latvijas valsts simtgades 4.maiju unikāli - fotogrāfijā, ko varēs saglabāt ikviens apmeklētājs, un dziesmā, kas tiks dāvāta Latvijas Nacionālās bibliotēkas arhīvam -," aicināja Lujāne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)