Banner 980x90

Bauskas novada domes priekšsēdētāja Ābelnieka alga augusi par teju 7%

Jelgava, 12.apr., LETA. Bauskas novada domes priekšsēdētāja Raita Ābelnieka (VL-TB/LNNK) atalgojums domē pērn bijis par teju 7% lielāks nekā vēls pirms gada, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

2017.gadā par darbu domē Ābelnieks saņēmis 35 267 eiro algu, bet 2016.gadā - 33 091 eiro. Pagājušā gada deklarācijā kā ienākumi minēts arī 49 centu procentu maksājums no bankas.

Bauskas novada mērs nav deklarējis uzkrājumus, bet viņam ir 7257 eiro lielas parādsaistības.

Ābelnieka valdījumā ir 2013.gadā ražota automašīna "Mercedes Benz B180", tāpat viņam pieder zeme un ēka Bauskā un zemesgabals Jaunpiebalgas novada Jaunpiebalgas pagastā.

Domes priekšsēdētājs deklarējis arī amatu Zemgales Plānošanas reģiona administrācijā, kur ir padomes loceklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)