Banner 980x90

Bauskas pils muzejā uzstāsies senās mūzikas ansamblis "BarrocoTout"

Foto: Bauska24.lv
Foto: Bauska24.lv
Norisinoties Rīgas Vēsturiskās mūzikas un dejas festivālam, Bauskas pils muzejā 27.augustā plkst.18 notiks atklātais ģenerālmēģinājums, kurā uzstāsies senās mūzikas ansamblis "BarrocoTout" ar koncertprogrammu "Saulespuķe", aģentūru LETA informēja Bauskas pils muzeja speciāliste Renāte Gobiņa.

Ansamblis izveidots 2013.gadā Beļģijā, savā sastāvā apvienojot četrus izcilus mūziķus, kuri savu repertuāru balsta uz 17., 18. un 19.gadsimta skaņdarbiem. "BarrocoTout" sastāvā spēlē klavesīnists Ganaels Šneiders, čellists Eduards Katalans, vijolniece Izana Soria, traversflautas virtuoze Karlota Garsia, bet kā viesmākslinieks atklātajā ģenerālmēģinājumā pievienosies tenors Pako Garsia.

Ieeja pasākumā būs bez maksas.

Jau ziņots, ka Rīgā jau ceturto reizi notiek Rīgas Vēsturiskās mūzikas un dejas festivāls, kas dažādās Rīgas koncertzālēs klausītājus pulcēs līdz 3.septembrim, aģentūru LETA informēja Rīgas Senās mūzikas centra pārstāve Laura Iesava.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)