Banner 980x90

Iecavā izsludināts konkurss novada vizuālās identitātes grafiskajam risinājumam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Iecavas novada pašvaldība izsludinājusi ideju konkursu pašvaldības vizuālās identitātes grafiskā risinājuma izstrādei, uzvarētājam paredzot 200 eiro balvu.

Iecavas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Lelde Podniece-Jostmane aģentūru LETA informēja, ka pašvaldība meklē vienkāršu un estētiski pievilcīgu grafisko risinājumu, kurš ir pielāgojams izmantošanai prezentācijas materiālos, iespieddarbos, interneta un pilsētas vidē, ir vienkārši lietojams dažādos mērogos un atveidojumos, lai veicinātu Iecavas novada atpazīstamību un veidotu vienotu vizuālo tēlu.

Ideja izstrādājama brīvā tehnikā, valsts valodā uz A4 formāta lapas krāsu vai melnbaltā versijā. Konkursā drīkst piedalīties ikviena fiziska persona, un ideju piedāvājumi iesniedzami līdz 8.aprīļa plkst.16 Iecavas novada domes kancelejā.

Darbu vērtēšana notiks divās kārtās. Iesniegtos piedāvājumus pirmajā vērtēšanas kārtā vērtēs izveidota komisija. Tiks ņemta vērā grafiskā attēla oriģinalitāte un mūsdienīgums, ideja un vēstījums, formas vienkāršība, viendabība un estētiskā pievilcība (formas attēlojums, kompozīcija, burtu veidols un krāsu izteiksme), grafiskā attēla formas pielāgojamība izmantošanai dažādos mērogos, atveidojumos un vidēs (iespieddarbos, suvenīros, izstādēs, interneta vidē, prezentācijas materiālos un citur). Tāpat tiks vērtēta paskaidrojuma raksta oriģinalitāte un stāsts, kas paskaidro Iecavas novada kopējo identitāti.

Otrajā kārtā izvirzītās idejas Iecavas novada domes sociālā tīkla profilā vērtēs sabiedrības pārstāvji.

"Gaidām vizuāli un saturiski radošas, oriģinālas, mūsdienīgas grafiskā risinājuma idejas Iecavas novada vizuālajai identitātei," pauda Podniece-Jostmane.

Uzvarētājs saņems naudas balvu - 200 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)