Banner 980x90

Iecavas novada dome pārņem īpašumu, kurā varētu ierīkot pašvaldības dzīvokļus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Iecavas novada domes deputāti lēmuši pārņemt no Valsts meža dienesta nekustamo īpašumu "Mežupes", kur varētu tapt pašvaldības dzīvokļi, aģentūra LETA uzzināja domē.

Īpašums sastāv no zemes gabala, kas ir nedaudz lielāks par vienu hektāru, uz kura atrodas kantora ēka, garāža un saimniecības ēka.

"Viena no pašvaldības funkcijām ir sniegt palīdzību iedzīvotājiem dzīvokļa jautājumu risināšanā. Tā kā dažādos pašvaldības reģistros ir 52 personas, kuras tiesīgas saņemt palīdzību dzīvojamo telpu jautājuma risināšanā, pašvaldība, pārņemot šo īpašumu, varētu kantora ēku pārbūvēt par dzīvokļiem. Pārējās ēkas plānots izmantot kā noliktavu pašvaldības teritorijas labiekārtošanas funkciju veikšanai," informēja domē.

Deputāti lēma bez atlīdzības pārņemt īpašumu "Mežupes".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)