Banner 980x90

Kravas furgona iegādei Rundāles novada pašvaldība aizņemsies 23 783 eiro

Jelgava, 24.febr., LETA. Lai sagādātu Komunālajam dienestam jaunu kravas furgonu, Rundāles novada pašvaldība Valsts kasē aizņemsies 23 783 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Transportlīdzekli "Opel Movano" pašvaldībai piegādās SIA "Auto Blitz". Kā pirmā iemaksa 4500 eiro apmērā jaunā auto iegādei kalpos esošā Komunālā dienesta automašīna "Peugeot Boxer".

Pašvaldībā skaidroja, ka pērn "Peugeot" remontam izlietoti 3025 eiro, bet šogad šim mērķim, ņemot vērā apkalpojošā autoservisa aprēķinus, būtu nepieciešami 3133 eiro.

23 783 eiro kredītu Valsts kasē pašvaldība aizņemsies uz pieciem gadiem.

Pašvaldībā iepriekš skaidroja, ka komerctransportlīdzeklis tiks iegādāts, lai nodrošinātu Komunālā dienesta darbību. 2008.gada izlaiduma automašīna "Peugeot Boxer", ko pašlaik ikdienā izmanto Komunālais dienests materiālu, darba rīku pārvadājumiem, ir jau nokalpojusi deviņus gadus un izsmēlusi savus resursus, tāpēc to par attiecīgu samaksu plānots nodot jaunā transportlīdzekļa piegādātājam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)