Banner 980x90

Kravu pārvadātājs SIA "Korn" turpinās strādāt izmaksu samazināšanas jomā

Bauska24.lv
Bauska24.lv

Šogad kravu pārvadāšanas uzņēmums SIA "Korn" Bauskas novada Īslīces pagastā turpinās samazināt izmaksas, liecina informācija komersanta 2015.gada finanšu gada pārskatam pievienotajā vadības ziņojumā.

Lielas izmaksas uzņēmumam rada rezerves daļu un auto riepu iegāde, jo pavasarī un rudenī ceļi ir sliktā stāvoklī. Tāpat papildu izmaksas ir maksa par autoceļu lietošanu.

Pagājušajā gadā, pateicoties apgrozījuma palielinājumam, uzņēmums turpināja teritorijas labiekārtošanu, bruģējot laukumu, tāpat ir izveidotas divas jaunas darba telpas. "Firmas.lv" dati rāda, ka pagājušajā gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1 025 343 eiro, kas ir par 2% vairāk nekā 2014.gadā, kad SIA "Korn" apgrozīja 1 012 437 eiro.

Pagājušajā gadā uzņēmumam izdevies izkļūt no 2014.gada 79 485 eiro zaudējumiem, gadu noslēdzot ar 20 774 eiro peļņu. Peļņa atstāta Aigaram Meimeram piederošā uzņēmuma attīstībai.

Šogad kravu pārvadātājs līdz ar izdevumu samazināšanu plāno pabeigt arī vairākus būvniecības objektus uzņēmuma teritorijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)