Banner 980x90

Multi Pocket matrači no matraču veikala Erti.lv gan "pūcei", gan "cīrulim"

Katra cilvēka vajadzības pēc miega un tā daudzuma ir atšķirīgas. Kāds ērti aizmieg trokšņainā vidē, citam nepieciešams pilnīgs klusums, bet vēl kādam vislabākais miegs ir pie atvērta loga. Tomēr visus cilvēkus vieno tas, ka guļam uz matračiem. 

Gultu matrači pieejami dažādās kvalitātēs, izmēros, cietībā un ar dažādiem pildījumiem. Kur pirkt matraci, kas apmierinās visas vēlmes? Matraču veikals Erti.lv savā klāstā piedāvā augstas klases matračus komfortablai gulēšanai. Tieši Multi Pocket matrači izceļas ar lielisku līdzsvaru starp cietu un mīkstu virsmu, kā arī ideālu pielāgošanos cilvēka ķermeņa aprisēm.

Multi Pocket matrači izceļas ar vairākām nozīmīgām īpašībām:
• tas rūpējas par atbalstu mugurai, jo ir pietiekami stingrs,
• Pocket atsperu sistēma nodrošina pielāgošanos gulētāja formai, jo katra atspere ir iešūta savā kabatiņā un darbojas kā individuāla vienība,
• matraču pildījums un pārvalks ir ražots no dabīgiem un elpojošiem materiāliem, tādēļ nodrošina gaisa maiņu,
• matrača pildījumā iekļauts perforētais latekss, kas ir lielisks materiāls tiem, kam ir alerģijas  tas ir hipoalerģisks. Tas ir ilgstoši lietojams, kā arī atgrūž smakas un mitrumu.

Ja labprāt sauc sevi par ērtības un labas kvalitātes cienītāju, tad tev noteikti patiks Multi Pocket matrači no veikala Erti.lv. Matrači ir pieejami arī interneta  veikalā - aplūkojot matraču interneta katalogu, pircēji noteikti pamanīs pievilcīgās cenu atlaides, kuras veikals piemēro saviem matračiem. Multi Pocket matrači ir augstas klases produkti, kurus Erti.lv piedāvā iegādāties par īpaši izdevīgiem noteikumiem. Mājaslapā ērti apskatīt un novērtēt visus sev interesējošos matraču modeļus  to cenas, izmērus, specifikāciju, pildījuma sastāvu utt. 

Lai Multi Pocket lieliskos matračus apskatītu un izmēģinātu, veikals savus apmeklētājus aicina uz Rīgu, Maskavas ielu 180. Noteikti svarīgi pieminēt, ka visus matračus iespējams pasūtīt un izgatavot pēc individuāliem parametriem, jo visi Erti.lv matrači tiek ražoti uz vietas  Latvijā.

Lai uzzinātu vairāk par Erti.lv produkciju un saņemtu atbildes uz saviem jautājumiem, interesenti laipni lūgti rakstīt kontaktformā mājaslapā vai zvanīt pa telefona numuru 24411110.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)