Banner 980x90

"Vides servisā" Bauskā darbu sāk jauna valdes locekle

Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Bauskas novada domes ārkārtas sēdē deputātu vairākums par Bauskas novada kapitālsabiedrības "Vides serviss" vadītāju iecēla Lindu Tijoni, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Iluta Rasa aģentūrai LETA skaidro, ka iepriekšējais valdes loceklis Egils Pukinskis atstāja šo amatu, jo 12.martā beidzās viņa kā valdes locekļa pilnvaru termiņš. Līgums netika pagarināts, jo atbilstoši jaunajiem grozījumiem likumdošanā Pukinskim nav atbilstošas izglītības, lai varētu turpināt pildīt valdes locekļa pienākumus.

Konkursā par vakanto vietu tika saņemti 16 pieteikumi. Pretendentus vērtēja divās kārtās, tostarp uzklausīja intervijā. Saskaitot punktus, pārākā no visiem bijusi SIA "Vides serviss" Attīstības nodaļas vadītāja Tijone.

Viņa uzņēmumā strādā 11 gadus, ir ekonomiste ar maģistra grādu vadības zinībās, studiju laikā padziļināti pētījusi izlietotā iepakojuma apsaimniekošanas uzlabošanu. Tijone uzņēmumā strādājusi ar atkritumu apsaimniekošanas jautājumiem, vadījusi projektus daudzdzīvokļu namu siltināšanā, bijusi iesaistīta atkritumu apsaimniekošanas sistēmas sakārtošanā, izstrādājusi ielu mehāniskās tīrīšanās maršrutus, informē pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)