Banner 980x90

Rundāles novada domes priekšsēdētājam Okmanim piešķirts pašvaldības augstākais apbalvojums un 1000 eiro balva

Rīga, 18.dec., LETA. Rundāles novada domes priekšsēdētājam Aivaram Okmanim ("Cilvēkiem un zemei") piešķirts pašvaldības augstākais apbalvojums - goda zīme "Zelta lauva" - un 1000 eiro naudas balva, aģentūra LETA uzzināja domē.

Okmani apbalvojumam izvirzījusi folkloras kopa "Svitene", pamatojot, ka domes priekšsēdētājs veiksmīgi vada novada pašvaldību, attīsta sadarbību ar starptautiskiem partneriem, veicina izglītības pieejamību. Folkloras kopas pieteikumu atbalstījuši arī vairāki citi novada amatierkolektīvi.

Deputāti "Svitenes" pieteikumu apstiprinājuši, lemjot apbalvot Okmani ar augstāko novada pašvaldības apbalvojumu par priekšzīmīgu, ilgstošu darbu Rundāles novada pašvaldības un novada attīstībā. No pašvaldības budžeta domes priekšsēdētājam piešķirta arī 1000 eiro naudas balva.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)