Banner 980x90

Šogad labdarības lielkoncerts "Uzcel savu baznīcu!" notiks jūnija sākumā

Jelgava, 26.apr., LETA. Šogad daudz agrāk nekā parasti - 10.jūnijā - mākslinieki pulcēsies labdarības lielkoncertam "Uzcel savu baznīcu!" Bauskas novada Dāviņu pagasta Bruknas muižā, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Anete Kalniņa.

Pasākumā varēs dzirdēt Intaru Busuli un Abonementa orķestri, Aiju Andrejevu, Martu Kristiānu Kalniņu, Olgu Rajecku, Aivaru Hermani, Ralfu Eilandu, Aiju Vītoliņu, grupu "Putnu balle" un daudzus citus.

"Pateiksimies Latvijai, tiem, kuri mīl un tic Bruknai, kuri cer saņemt Dieva žēlastību! Kaut vairāk būtu cilvēku, kuri vēlas vairot gaismu to dodot arī citiem! Labās lietas zemei, tautai, pilsētai var dot labumu, tikai darot kopā, pauda priesteris un "Kalna svētību kopienas" vadītājs Andrejs Mediņš.

Labdarības akcija "Uzcel savu baznīcu!" aizsākās 2012.gadā, kad vairāki Latvijā zināmi un radoši cilvēki nolēma palīdzēt uzcelt dievnamu. Bruknas stāsts ir īpašs, jo vērienīgā celtne tiek būvēta un veidota pašu - "Kalna svētību kopienas" - rokām.

"Šajā vietā ir ieraugāms un gūstams tas spēks, kas rodas tālu aiz skaistiem vārdiem. Tas ir pārpasaulīgs spēks, kas teju fiziski sajūtams vietā, kur iz dziļa posta ļaudis meklē ceļu atpakaļ. Pie sevis. Spēks ir nepieciešams ne tikai tiem, kuri nonākuši dziļā nelaimē, bet arī katram mums vienam," skaidroja Kalniņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)