Banner 980x90

Tukumniekus interesē Bauskas TIC pieredze gastronomiskā tūrisma attīstībā Bauskas novadā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas Tūrisma informācijas centra vadītāja Inese Turkupole - Zilpure 2.martā devās uz Tukuma novada pašvaldību, lai vietējiem ēdināšanas uzņēmumu un viesu māju pārstāvjiem prezentētu Bauskas novada tūrisma pakalpojumu sniedzēju dažādos piedāvājumus un aktivitātes gastronomiskā tūrisma jomā.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas vadītāja Aija Spriņķe, TIC vadītāja iepazīstināja klātesošos ar programmu "Gastronomiskais ceļojums cauri gadsimtiem Bauskas novadā", ar kuru Bauskas TIC startēja Eiropas izcilāko tūrisma galamērķu jeb EDEN (European Destinations of Excellence) projekta konkursā 2015.gadā un kļuva par tā vienu no laureātiem. Tukumniekus īpaši interesēja Bauskas patriotiskā kafejnīcu nedēļas norise, kura Bauskas un Rundāles novada kafejnīcās ar panākumiem jau norisinājusies vairākkārt – 2015.gada novembrī un 2016.gada februārī.

Savukārt Bauskas novada tūrisma jomas pārstāvji Tukumā, Tūrisma uzņēmēju dienā  varēja saklausīt jaunas idejas no mājiniekiem, kuras izvērtējot varētu izmantot, attīstot gastronomiskā tūrisma piedāvājumus Bauskas novadā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)