Banner 980x90

"Balticovo" plāno ražot arī majonēzi

Lai paplašinātu produkcijas klāstu "'HoReCa" jeb viesnīcu, restorānu un kafejnīcu segmentā, olu un olu produktu ražotājs AS "Balticovo" izveidojis garšas un testu laboratoriju, ieguldot 150 000 latu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Arnis Veinbergs.

"Laboratorijā notiks olu pielietojuma pārbaude dažādos produktos, tādos kā majonēze un salātu mērces, beķerejas, konditorejas izstrādājumos un citos produktos ar lielāku vai mazāku olu sastāvu receptūrā. Tuvākajā nākotnē plānojam palielināt šādu produktu klāstu, balstoties klientu prasību izpētē," norādīja Veinbergs.

Laboratorijā notiks arī jaunu produktu izstrāde starptautiskajam "HoReCa" sektoram, kuram patlaban uzņēmums piegādā vārītas olas un omlešu masu.

Bauska24.lv jau vēstīja, ka "Balticovo" pērn strādāja ar 34,24 miljonu latu apgrozījumu, kas ir 46% palielinājums salīdzinājumā ar 23,32 miljonu latu apgrozījumu 2011.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)