"Balticovo" plāno ražot arī majonēzi

"Laboratorijā notiks olu pielietojuma pārbaude dažādos produktos, tādos kā majonēze un salātu mērces, beķerejas, konditorejas izstrādājumos un citos produktos ar lielāku vai mazāku olu sastāvu receptūrā. Tuvākajā nākotnē plānojam palielināt šādu produktu klāstu, balstoties klientu prasību izpētē," norādīja Veinbergs.
Laboratorijā notiks arī jaunu produktu izstrāde starptautiskajam "HoReCa" sektoram, kuram patlaban uzņēmums piegādā vārītas olas un omlešu masu.
Bauska24.lv jau vēstīja, ka "Balticovo" pērn strādāja ar 34,24 miljonu latu apgrozījumu, kas ir 46% palielinājums salīdzinājumā ar 23,32 miljonu latu apgrozījumu 2011.gadā.