Banner 980x90

Bauskā uzņēmumu "Īslīces ūdens" vada prokūrists

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas novada pašvaldības uzņēmumu "Īslīces ūdens" tagad vada prokūrists Aleksandrs Zoričs.

Līdzšinējais SIA "Īslīces ūdens" valdes loceklis Raimonds Bitins 30.septembra pašvaldībai adresēja iesniegumu, kurā paziņoja, ka atstāj amatu, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja izdevumā Bauskas Dzīve.

Novada domes priekšsēdētājs Raitis Ābelnieks paskaidroja, ka Zoričs prokūrista pienākumus pašvaldības kapitālsabiedrībā pildījis divu iepriekšējo vadītāju laikā. Šim amatam viņu izraudzījās bijušais valdes loceklis. Pašvaldībā pašlaik tiek domāts par jauna valdes locekļa izraudzīšanos.

Komerclikuma 34. pantā ir noteikts, ka prokūra ir komercpilnvara, kas piešķir prokūristam tiesības komersanta vārdā slēgt darījumus un veikt citas ar jebkuru komercdarbību saistītas tiesiskās darbības, ieskaitot visas procesuālās darbības tiesvedības gaitā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)