Banner 980x90

Bauskas pašvaldības speciāliste gūst pieredzi Slovākijā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Bauskas novada pašvaldībā janvārī tika saņemta Zemgales Reģionālās enerģētikas aģentūras (ZREA) vēstule "Par pārstāvja deleģēšanu iekļaušanai ZREA darba grupā", lai īstenotu "Horizon 2020" pētniecības un inovāciju projektu "Kapacitātes stiprināšana attiecībā uz energoefektivitātes līgumiem Eiropas valstu pārejas tirgos", pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja Bauskas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova.

Projekta īstenošanai ZREA veidoja darba grupu, kur aicināja savus biedrus. Nolemts, ka Bauskas novada pašvaldību projektā pārstāvēs Plānošanas un attīstības nodaļas vadītāja Ilze Tijone.

Darba grupas pārstāvji saskaņā ar projekta darba plānu šonedēļ, no 22. līdz 26.februārim, atrodas apmācībās Slovākijā (Bratislavā), lai gūtu teorētiskas un praktiskas zināšanas par energoefektivitātes līgumu veidiem, to izstrādi un izmantošanu pašvaldību ēku vai citu infrastruktūras objektu energoefektivitātes uzlabošanai, kā arī par tiešsaistes semināru rīkošanu internetā par šo tēmu. Visu darba grupas dalībnieku komandējuma izdevumi (ceļa izdevumi, viesnīca, apdrošināšana, dienas naudas) tiek segti no projekta budžeta.

Dalība projektā plānota laika posmā no 2016.gada 29.janvāra līdz 2016.gada 31. oktobrim. Projekts ir Eiropas Savienības (ES) 100 % finansēts "Horizon 2020" programmas Eiropas valstu sadarbības projekts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)