Banner 980x90

Bauskas Valsts ģimnāzijas pensionētajai pedagoģei piešķir pašvaldības apbalvojumu "Mūža ieguldījums"

Jelgava, 12.marts, LETA. Bauskas Valsts ģimnāzijas pensionētajai skolotājai Līvijai Hammerai par mūža ieguldījumu izglītības darbā un saistībā ar nozīmīgu dzīves jubileju piešķirts Bauskas novada pašvaldības apbalvojums "Mūža ieguldījums", aģentūra LETA uzzināja pašvaldība.

Bauskas 1.vidusskolā (tagad Bauskas Valsts ģimnāzija) Hammera par matemātikas skolotāju nostrādājusi 49 gadus, tā ir pedagoģes vienīgā darbavieta. Viņas izcili profesionālais darbs izglītības iestādē un novadā ir bijis labs apliecinājums veiksmīgam un talantīgam pedagoģiskajam darbam, uzsver pašvaldībā.

Skolotāja savu augsto profesionalitāti ir apliecinājusi, kvalitatīvi organizējot mācību procesu un veicot mērķtiecīgu audzināšanas darbu, regulāri pilnveidojot savu kvalifikāciju, daloties pieredzē un sniedzot atbalstu jaunajiem kolēģiem. Ilgus gadus ir bijusi Bauskas rajona matemātikas skolotāju metodiskās apvienības vadītāja.

Hammeras audzēkņi uzrādīja labus rezultātus valsts pārbaudes darbos matemātikā, guvuši atzīstamus panākumus arī olimpiādēs Bauskas novadā un valstī, regulāri iegūstot godalgotas vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)