Banner 980x90

Bijušais "Makdonalds" darbinieks par darba aizkulisēm

Pixabay
Pixabay
Kāds bijušais ātrās ēdināšanas giganta "Makdonalds" darbinieks dalās darba pieredzē ar ASV žurnālu "Cosmopolitan". Par darba aizkulisēm uzņēmumā var dzirdēt un lasīt bieži. Bijušais darbinieks nolēmis dalīties ar pieredzēto, ko ne katrs šī uzņēmuma apmeklētājs vēlētos zināt.

Darbiniekiem jāapēd pārpalikumi pēc restorāna slēgšanas

Svaigi gatavoti vistas nageti, kuri netīšām pagatavoti piecas minūtes pirms slēgšanas garšo vēl labāk pēc 10 stundu maiņas. 

Nepieklājīgi klienti saņem atmaksu

Papildus ledus Jūsu kolā? Saspiests burgeris pirms iepakošanas? Tikai puse no pasūtītajiem fri kartupeļiem? Kaut kas no Jūsu pasūtījuma trūkst? Šie ir galvenie veidi kā uzņēmuma darbinieki atmaksā nepieklājīgiem klientiem. 

Dažreiz Jūsu vaniļas piena kokteilim nebūs garšas

Arī darbinieki ir tikai cilvēki, kuri var aizmirst piepildīt sīrupa trauku un atstāt Jūs bez piedevas kokteilim.

Slepenā ēdienkarte

"Makdonalds" darbinieki izveidojuši īpašu pieeju papildus sieram vai citām piedevām burgeros pēc saviem ieskatiem, ko sauc par savu ēdienkarti.

Ja esat pieklājīgs un jauks klients, mēs Jūs atalgosim

Pieklājīgajiem klientiem darbinieki dod papildus piedevas un citus labumus, kuri nav iekļauti piedāvājumā.

Ābolu pīrāgu trūkums

Ābolu pīrāgs ir produkts, kura pagatavošana aizņem kaudzi laika un nevienam darbiniekam tam nav laika, tāpēc, ja saņemat atbildi, ka pīrāgs beidzies, tad tie ir meli. 

Krikets ar veciem vistas nagetiem

Kad vistas nageti ir sasnieguši tādu vecuma stadiju, ka tie ir tik cieti, ka vienīgais, kas atliek ir tos izmest, darbinieki tos izmanto kriketam. Nekas netiek izniekots.

Informācijas avots: http://www.cosmopolitan.com/uk/worklife/a9966967/mcdonalds-staff-confessions-never-admit/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)