Banner 980x90

Fototapete no Manatapete.lv – gaumīgs risinājums košākam mājoklim

Par spīti tam, ka mūsdienās ir iespējams izvēlēties no dažādām sienu apdarēm, tapetes joprojām ir iecienītas un izmantotas daudzos mājokļos. Protams, arī tapešu ražošanā ir parādījušies dažādi mūsdienīgi risinājumi, piemēram, fototapete. Tā darbojas gluži tāpat, kā parastās vai pašlīmējošas tapetes, atšķiras tikai to dizains. Fototapetēs redzami dzīvīgi un kvalitatīvi fotoattēli, piemēram, dabasskati, pilsētas ainavas, dzīvnieki, mašīnas un dažādi citi dizaini. 
Iegādājies fototapetes pēc pasūtījuma no Manatapete.lv!
Vēlies atrast interneta veikalu, kur pieejama fototapetes izgatavošana atbilstoši Tavām vēlmēm un vajadzībām? Tad Tev noteikti jāielūkojas Manatapete.lv! Sadaļā "Tava fototapete" atradīsi gan pasūtījuma veidlapu, gan padomus, kas noderēs tapešu iegādes brīdi. Tev ir pieejamas vairākas iespējas, kā atrast vēlamo fototapetes dizainu.

Pirmais variants ir fotogrāfijas izvēle vienā no plašākajām attēlu bankā Shutterstock. Tur pieejami foto teju par jebkuru tēmu, un tos viegli vari atrast, meklējot pēc atslēgvārdiem angļu valodā. Kad vēlamais attēls atrasts, tā tā ID numurs jānorāda Manatape.lv pasūtījuma veidlapā, lai interneta speciālisti to varētu vieglāk atrast.

Otrais variants ir sava attēla pievienošana. Tas nozīmē, ka uz fototapetes var būt redzama arī Tava ģimene, četrkājainais mīlulis vai cits skats. Taču, pirms izvēlies šādu dizainu, pārliecinies, ka attēls ir pietiekami augstā kvalitātē, lai tapetes formātā tas izskatītos pievilcīgi un nebūtu graudains. Pirms sūti attēlu Manatapete.lv, vēlams sazināties ar interneta veikala speciālistiem, kas sniegs padomus par atbilstošas izšķirtspējas attēla izvēli.

Iegādājoties fototapetes pēc pasūtījuma, neaizmirsti rūpīgi izmērīt sienu, uz kuras tā tiks uzklāta, lai tiktu izgatavota precīza lieluma tapete. Tāpat izvēlies arī to, kāda veida fototapeti gribi iegādāties. Manatapete.lv pieejamas gan klasiskās tapetes, kuras uzklāj uz sienas, pielīmējot ar tapešu līmi, gan arī pašlīmējošās fototapetes, kuras uz sienas uzklāj līdzīgi, kā uzlīmes.

Fototapetes ir košs un pievilcīgs akcents, kas atdzīvinās jebkuru telpu mājoklī. Pat tad, kad šķiet, ka Tava viesistaba, guļamistaba vai pat virtuve ir garlaicīga un nekas to nespēj atsvaidzināt, fototapete noteikti palīdzēs. Izvēlies sev tīkamu dizainu, piemēram, ar dabas motīviem – pļavu, kokiem, ziediem vai arī pilsētas tematiku – naksnīgām ēkām, ielām, laternām, tiltiem. Tāpat vari dot priekšroku jebkuram citam variantam, kas Tev šķiet piemērots.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)