Banner 980x90

Lēmumu saistībā ar sūdzību par Skolas ielas pārbūvi Iecavā IUB pieņems līdz novembra sākumam

Jelgava, 21.okt., LETA. Lēmumu saistībā ar AS "A.C.B." apstrīdēto iepirkuma rezultātu par Skolas ielas pārbūvi Iecavā Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) pieņems līdz 3.novembrim, aģentūru LETA informēja biroja Juridiskā departamenta vecākā eksperte Antra Virkava.

Pēc AS "A.C.B." iesnieguma izskatīšanas Virkava informēja, ka lēmums šajā lietā tiks pieņemts līdz 3.novembrim un attiecīgi trīs dienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas tas tiks noformēts, paziņots lietas dalībniekiem un arī ievietots IUB mājaslapā.

"A.C.B." apstrīdēja Iecavas novada pašvaldības lēmumu, ar kuru tiesības par 1 473511 eiro pārbūvēt Skolas ielu Iecavā piešķirtas SIA "Binders", liecina informācija IUB mājaslapā.

Pašvaldības Iepirkumu komisija pieņēma lēmumu par atklāta konkursa "Skolas ielas pārbūve Iecavā, Iecavas novadā" saimnieciski izdevīgāko atzīt ceļu būves firmas SIA "Binders" piedāvājumu ar līgumcenu 1 473 511 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, bet pretendente AS "A.C.B." lēmumu par konkursa rezultātiem pārsūdzēja IUB, jo uzskata, ka ir nepamatoti izslēgta no dalības konkursā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kopumā iepirkumā saņemti piecu pretendentu piedāvājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)