Banner 980x90

Pareizticīgo baznīcai Iecavā uzlikts trešais kupolu krusts

Otrdien, 27.janvārī, uz jaunbūvējamās Iecavas Vissvētās Dievmātes piedzimšanas pareizticīgo baznīcas zvanu torņa tika uzlikts krusts un tā lodveida pamatne. Notikumu vēroja gan draudzes locekļi, gan priesteris Nikolajs Prikazjuks, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

Šis ir jau trešais krusts, kurš grezno baznīcu. Iepriekšējā vasarā krusti tika uzlikti virs altāra un ēkas centrālās daļas kupola, informēja draudzes vecākā Margarita Ananjeva.

Rīgas un visas Latvijas metropolīts Aleksandrs Iecavas Vissvētās Dievmātes piedzimšanas pareizticīgo baznīcas krustus iesvētīja pagājušā gada 11.maijā, bet jaunās baznīcas pamatakmens iesvētīšana notika 2007.gada 30.jūnijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)