Banner 980x90

"Bauskas Dzīves" pārstāvji vēl nav aicināti uz policiju sniegt paskaidrojumus par Iecavas novada domes iesniegumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Laikraksts "Bauskas Dzīve" vēl nav saņēmis informāciju no Valsts policijas par Iecavas novada domes iesniegumu ar lūgumu izvērtēt, vai "Bauskas Dzīves" rīcībā nav manāmas izspiešanas pazīmes, kā arī vaino vietējos medijus tendenciozitātē.

Laikraksta galvenā redaktore Anita Rozentāle aģentūrai LETA atklāj, ka informāciju par pašvaldības iesniegumu uzzinājusi no rakstiem, kas publicēti pašvaldības mājaslapā un izdevumā "Iecavas Ziņas". "No policijas šādu informāciju saņēmuši neesam, arī aicinājuma ierasties policijā nav," stāstīja redaktore.

Laikraksts vēl nav arī sagatavojis pieteikumu tiesai, jo notiek sarakste ar pašvaldību. "Atbildi pēc būtības uz savu vēstuli saņēmuši neesam. Aicinājām nepublicēt pašvaldības izdevumā reklāmas, žurnālistikas stila rakstus, izbeigt negodīgo konkurenci un tirgus kropļošanu. Taču dome nodarbojas ar atrakstīšanos, piemēram, jautājot, vai Anita Rozentāle vispār ir tiesīga parakstīt šādas vēstules," stāsta "Bauskas Dzīves" redaktore.

Kad tiks saņemta atbilde pēc būtības, redakcija lems, kā rīkoties.

LETA jau ziņoja, ka Iecavas novada domes priekšsēdētājs Jānis Pelsis (VL-TB/LNNK, ZZS), reaģējot uz Rozentāles paziņojumu par to, ka medijs nolēmis sūdzēt tiesā Iecavas novada domi, kas izdod laikrakstu "Iecavas Ziņas", jo tā šādā veidā kropļo mediju un reklāmas tirgu, izplatījis atklātu vēstuli. Tajā viņš informē, ka ir vērsies policijā, lai izvērtētu, vai "Bauskas Dzīves" rīcībā nav manāmas izspiešanas pazīmes, kā arī vaino vietējos medijus tendenciozitātē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)