Banner 980x90

Reklāma un sludinājumi Bauskā, kas mainīs iepirkšanās pieredzi

Aktīvo interneta lietotāju skaits Latvijā sasniedzis 80%, un jau 79% no tiem iepērkas tiešsaistē. Šis rādītājs katru gadu pieaug, un tāpēc aizvien aktuālāks kļūst jautājums par to, cik ērti vai vienkārši ir iepirkties sludinājumu portālos, kas vienmēr gozējušies populārāko portālu augstākajās vietās. Bet ko darīt Bauskas iedzīvotājiem, kas vēlas atrast informāciju un sludinājumus tikai par savu reģionu – tuvāk mājām, lai nav jāmēro tāls ceļš uz otru Latvijas pusi pēc nepieciešamās preces?

Dalder.lv ir sludinājumu portālu alternatīva Bauskas iedzīvotājiem
Reklāma Bauskā pilsētas iedzīvotājiem ir jo īpaši sāpīgs jautājums, jo līdz šim neviens sludinājumu portāls nav piedāvājis tādas iespējas kā jaunais sludinājumu portāls Dalder.lv. Reaģējot uz tirgus pieprasījumu, ir radīts inovatīvs, unikāls, lietotājiem funkcionāli ērts un mūsdienīgs e-komercijas rīks Dalder.lv. Tā piedāvātā funkcionalitāte iekļaujas ne tikai Latvijas, bet gan arī pasaules līmenī, ar mērķi sniegt augstāka un nebijuša līmeņa lietošanas pieredzi. 

Dalder.lv lepojas ar unikālu dizainu, vieglu informācijas pārskatāmību, analītiskiem rīkiem un pārdomātiem dizaina elementiem. Ikvienam Bauskas iedzīvotājam būs iespēja apskatīt informāciju par pārdevēju, kas nozīmē mazāku risku iegādāties viltotas vai zagtas lietas, kā arī lasīt un saņemt atsauksmes vai novērtējumu, kas var palīdzēt atpazīt godprātīgu pārdevēju. 

Bauskas mazajiem uzņēmumiem bezmaksas mājaslapa
Lai cik neticami tas izklausītos, Dalder.lv patiešām piedāvā izveidot savu mājaslapu, jo nozīmīga Dalder.lv daļa ir reklāma un tās sniegtās iespējas. Pieredzējušie un profesionālie lapas izstrādātāji atzīmē, ka Bauskas iedzīvotājiem nepieciešams ne tikai vienkārša sludinājumu portāls, bet vienlaikus arī mārketinga platforma, ar kuras palīdzību pārdevējiem iespējams gan ievietot informāciju, gan organizēt biznesa komunikāciju ar pircējiem. Dalder funkcionalitāte un uzbūve ir radīta, domājot tikai un vienīgi par tā lietotājiem! Katram mājražotājām būs iespēja komunicēt ar pārdevēju. 

Augstākā līmeņa apkalpošana un kvalitāte 
Informācijas kvalitātes nodrošināšanas galvenie principi ir tās filtrēšanas iespējas, kā arī lietotāju atbalsts dažādos veidos. Būtībā tas nozīmē, ka būs iespējams atrast sev nepieciešamo lietu konkrētā reģionā, arī Bauskā, kas sniedz vairākus ieguvumus: ekonomēt laiku, kas jāpatērē, pārskatot visu pieejamo informāciju, kā iespēju vairāk iepazīt savu reģionu. 

Līdz šim portālos nebija iespējams reģistrēties ar sociālo tīklu profiliem. Nu tas būs iespējams, tāpat arī saņemt nemitīgu atbalstu, ko nodrošina moderatori gan telefoniski, gan e-pastā. Pašreizējā sludinājumu portālu tirgus pieeja paredz, ka par ievietoto informāciju jāmaksā. 

Sludinājumi Bauskā būs tik ērti un pieejami kā vēl nekad. Dalder piedāvā līdzīgas pamatfunkcijas kā citi populārākie portāli, kā arī vairākas jaunas funkcijas, piemēram:
• sludinājumu bezmaksas publicēšanu,
• labāko filtrēšanas sistēmu Latvijā, 
• reģistrēta lietotāja profilu, kas kalpo arī kā mājaslapa,
• unikālu un nebijušu kuponu un akciju sistēmu,
• un vēl daudzas citas. 

Dalder.lv – Bauskas informatīvais centrs 
Izvēloties inovatīvo un mūsdienīgo Dalder.lv, ieguvumi ir vairāki un acīmredzami. Ikvienam Bauskas iedzīvotājam Dalder e-komercijas platforma ir solis no ikdienas, palīdzot iepirkties ērti un vienkārši. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)