Banner 980x90

Šonedēļ darbu sāks vienotie klientu apkalpošanas centri Bauskā un Vecumniekos

Rīga, 30.janv., LETA. 1.februārī darbu sāks Valsts un pašvaldības vienotie klientu apkalpošanas centri Bauskā un Vecumniekos, noskaidroja aģentūra LETA.

Centrs Vecumnieku novada domē tiks atklāts plkst.10. Pasākumā iedzīvotājiem tiks sniegta informācija par valsts iestāžu reģionālo struktūrvienību, tās darba laikiem un pieteikšanās kārtību, kā arī konsultācijas par e-pakalpojumiem. Tāpat centrā klātienē varēs pieteikt Valsts ieņēmumu dienesta un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pakalpojumus, saņemt pašvaldības pakalpojumus.

Centrā apmeklētājus pieņems Vecumnieku novada domes Kancelejas nodaļas sekretāre Vija Eiduka.

Tāpat pēc vairākkārtējās termiņa pārcelšanas beidzot tiks atklāts arī centrs Bauskas novada domē.

Bauskā centra atklāšana bija paredzēta septembra sākumā, taču tika pārcelta uz 3.decembri saistībā ar nepilnībām būvprojektā. Ieilgstot iepirkumam par darbu veikšanu un pašiem darbiem, centra izveides termiņš tika pagarināts līdz 2019.gada 3.janvārim, taču arī janvārī centrs netika atklāts.

Darbus objektā veica SIA "Cascade Mining" par 97 099 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Izsludinātajam konkursam "Bauskas novada pašvaldības administrācijas ēkas klientu apkalpošanas centra izbūve" pieteicās tikai šis pretendents.

Centrā Bauskā vienu reizi nedēļā tiks nodrošinātas Lauku atbalsta dienesta konsultācijas, trīs reizes nedēļā - Valsts ieņēmumu dienesta speciālistu konsultācijas un piecas reizes nedēļā - Valsts zemes dienesta un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pakalpojumi.

Šī centra izveides un uzturēšanas izmaksas ir 110 532 eiro, no kuriem 54 600 eiro ir valsts dotācija un 55 932 eiro - pašvaldības līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)