Banner 980x90

Valsts robežsardzes koledža aicina uz Atvērto durvju dienu

Šā gada 6.maijā pulksten 12:00 visi interesenti ir aicināti klātienē apmeklēt Valsts robežsardzes koledžas Atvērto durvju dienu. 

Ikvienam būs iespēja iepazīt mācību procesu un iegūt informāciju par karjeras iespējām Valsts robežsardzē, ielūkoties mācību auditorijās, dienesta viesnīcā, muzejā un sporta centrā. Tāpat varēs apskatīt Valsts robežsardzes bruņojumu, tehniku, ekipējumu, tehniskos un speciālos līdzekļus, kā arī paviesoties kinoloģijas centrā un vērot kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus. Īpašu prieku sagādās Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes Speciālo operāciju dienesta “Sigma” paraugdemonstrējumi, kā arī helikoptera demonstrācijas lidojums un apskate.

“Šogad durvis vērsim klātienē gan skolēniem, gan viņu vecākiem!” aicina uz Atvērto durvju dienu Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās izglītības dienesta priekšnieks pulkvežleitnants Vladimirs Supe, “Atvērto durvju diena ir vērtīga iespēja iepazīt mācību iestādi un profesiju, lai galu galā izdarītu visdrošāko un pareizāko izvēli.”

Valsts robežsardzes koledža viena gada laikā piedāvā iespēju kļūt par robežsargu, apgūstot profesionālās tālākizglītības programmu „Robežapsardze”.

Plānots, ka Valsts robežsardzes koledžas durvis apmeklētājiem 6.maijā būs atvērtas no pulksten 12.00 līdz pulksten 15.00, Rēzeknē, Zavoloko ielā 8.

Sīkāku informāciju par Atvērto durvju dienu meklē tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv.

Atver Valsts robežsardzes koledžas durvis!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)