Banner 980x90

Velosipēdi – neatņemama vasaras sastāvdaļa

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ir sācies īstais laiks piedzīvojumiem un aktīvai atpūtai! Velosipēdi, skrituļslidas un skrituļdēļi – viss, kas ir uz riteņiem, vedīs Tevi neaizmirstamos piedzīvojumos! Šādi izbraucieni Tev ļaus ne tikai ilgstoši atrasties svaigā gaisā, bet arī labi pavadīt laiku un uzturēt sevi lieliskā formā.

Kādos izbraucienos doties?
Riteņbraukšana ir piemērota ikvienam, jo dažādi izbraucieni piemēroti atšķirīgiem garastāvokļiem. Lūk, daži padomi!
- Dodies piedzīvojumu meklējumos kopā ar draugiem, braucot pa meža ceļiem vai pārbraucienā uz citu pilsētu. 
- Kopā ar otro pusīti varat doties mierpilnā izbraucienā gar jūru vai meklēt vēl neredzētas vietas savā pilsētā. 
- Izbaudi braucienu vienatnē – tā Tu sakārtosi domas, atpūtīsies no apkārt esošās steigas un nemiera. 

Lai ko arī Tu izvēlētos, brauciens Tev sagādās daudz pozitīvu emociju un neaizmirstamus mirkļus.

Velosipēdi dažādam dzīves stilam un vajadzībām
Jāatzīst, ka uz ielām redzami dažādi velosipēdi, variējot ne tikai krāsās un izmēros, bet arī to pielietojumā. Tāpēc, pirms iegādājies savu sapņu braucamrīku, pārliecinies, ka tas atbilst Tavām vajadzībām. Veikalos pieejami šādi veidi: 
- kalnu jeb MTB velosipēdi – šis būs labākais variants, ja esi aizrautīgs riteņbraucējs un esi gatavs nodoties nopietnām sportiskām aktivitātēm. Šāda tipa velosipēdi piemēroti arī profesionāliem velobraucējiem;
- pilsētas velosipēdi – vairāk piemēroti sievietēm, jo elegantā izskatā dēļ ikviena dāma izskatīties satriecoši, dodoties ikdienišķos izbraucienos uz veikalu vai darbu; 
- tūrisma velosipēdi – piemēroti ceļošanai un atpūtai, un braukšanai pa dažādiem ceļa segumiem;
- šosejas velosipēdi – paredzēti treniņiem un gariem pārbraucieniem pa šoseju.

Velosipēdi interneta veikalā Xnet.lv
Internetveikals Xnet.lv piedāvā iegādāties visus iepriekšminētos velosipēdu veidus, kā arī tiem paredzētus piederumus un bērnu krēsliņus. Iespējams izvēlēties starp tādiem zīmoliem kā "Trek", "Merida", "Romet", "Superior" un citiem. 

Xnet.lv piedāvā izdevīgus piegādes nosacījumus, kā arī 2 gadu garantiju, un par velosipēdu iespējams samaksāt līzingā, atvieglojot tēriņus un sadalot maksājumu vairākās daļās. Bet, ja iegādātā prece tomēr neapmierina Tavas prasības, vari to atdot 14 dienu laikā. Pēc paša ieskatiem vari izvēlēties saņemt velosipēdu ar piegādi uz mājām vai doties tam pakaļ personīgi uz Xnet.lv biroju Rīgā, Jūrkalnes ielā 15.

Iegādājies velosipēdu www.xnet.lv un būsi ieguvis savā īpašumā ne tikai kvalitatīvu braucamrīku, bet arī piedzīvojumu un prieka pilnu vasaru!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)